Medicare Kliniek – Nijlen

Orthopedische Geneeskunde

Orthopedie is de medisch specialisatie die zich toelegt op de letsels van het  bewegingsapparaat. U kan bij Dr. Van den Bogaert terecht voor klachten van spieren, pezen en gewrichten door overbelasting of ongevallen. Daarnaast ontwikkelde hij een specifieke bekwaamheid in letsels van knieën en schouders.

U wordt geholpen door een ervaren specialist

Expertise in knie- en schouderproblemen

Gert Van den Bogaert

Orthopedisch chirurg

Onze specialist orthopedie

Dr. Gert Van den Bogaert

Dokter Van den Bogaert werkte 20 jaar als orthopedisch chirurg in het  St.-Elisabethziekenhuis van Herentals. Na een algemene opleiding tot  orthopedisch chirurg in enkele top-centra in België, heeft hij zich verder gespecialiseerd in de behandeling van complexere knie- en schouderletsels in het  buitenland (New York, Boston, San Antonio, Kaapstad…. ).

Vanaf augustus 2020 nam zijn carrière een nieuwe wending. Sindsdien is hij aan de slag als schouder- en kniechirurg in het  “la Citadelle” , een vooraanstaand ziekenhuis in Luik dat van hieruit vlot bereikbaar is. Het Medicare team helpt u met  de praktische regeling bij een eventuele opname voor ingreep.

Naast kijkoperaties, plaatsen van gewrichtsprothesen en andere operatieve ingrepen, behandelt hij bij ons in de Medicare Kliniek ook tal van letsels met gerichte inspuitingen, geeft hij oefenadvies en heeft hij een nauwe samenwerking met kinesisten en osteopaten.

Behandeling van letsels van spieren, pezen en gewrichten

Specialist in knieën en schouders

Jarenlange ervaring in binnen- en buitenland

Klaar voor een afspraak?

Bel ons op 03/772.71.15 of maak je afspraak online. Dokter Van den Bogaert consulteert op dinsdagavond en op vrijdag.