Medicare Kliniek – Nijlen

Plastisch chirurg:
Dr. Nicolas Verhelle

Wij hebben een ruim aanbod aan esthetische of cosmetische behandelingen. De meest voorkomende zijn: borstvergroting, borstverkleining, borstreconstructie, liposuctie, facelift, ooglidcorrectie en buikcorrectie. Deze ingrepen kan u laten uitvoeren in het Sint-Augustinusziekenhuis in Wilrijk of in het ZOL in Genk. Eenvoudige ingrepen zoals het wegnemen van vlekjes en ooglidcorrecties worden ter plaatse in de Medicare Kliniek uitgevoerd. 

De combinatie van brede patiënten-ervaring en interesse in nieuwe technieken maakt van hem een uitstekend arts. Hij geeft eerlijk en onderbouwd advies en werk met zijn patiënten naar realistische verwachtingen.

Ook esthetische behandelingen zoals spierontspannende injecties toedienen of injecties om de huid op te vullen, liggen binnen zijn domein.

 

Nicolas Verhelle

Nicolas Verhelle

Plastisch chirurg

Injecties om de huid op te vullen

Spierontspannende injecties

Kleine chirurgische ingrepen zoals het wegsnijden van vlekjes

Draadjeslift

Ooglidcorrecties

Klara Caers

Klara Caers

Plastisch chirurg

Medicare Kliniek – Nijlen

Plastisch chirurg:
Dr. Klara Caers

Dr. Klara Caers volgde haar opleiding geneeskunde aan de Universiteit van Hasselt en de Universiteit van Leuven. In 2014 studeerde ze af met onderscheiding. Hierna specialiseerde ze zich tot plastisch chirurg in Duitsland. Dr. Caers is verbonden aan het Sint-Augustinusziekenhuis te Wilrijk en voert hier de grotere operaties uit. U kan bij haar terecht voor algemene plastische en esthetische chirurgie als ook voor esthetische behandelingen voor het gezicht met botox of fillers.

Klaar voor een afspraak?

Bel ons op 03/772.71.15 of maak je afspraak online.

Dokter Verhelle houdt raadpleging op maandag tussen 8:00 en 10:00.

Dokter Caers consulteert op donderdagvoormiddag van 10:00 tot 12:00.

Eens in de maand kan u ook op woensdagavond terecht bij één van de plastische chirurgen.